Kuvia

Syksyn Rotaryday 2015-tapahtumat ovat ohi. Joulun alla Imatra-Vuoksen rotaryklubi lahjoitti joulukirkossa Imatran etsivä nuorisotyöhön saadun tuoton, noin 650 euroa, toiminnallisia lahjakortteja nuorille
Kuvassa klubin presidentti Kristine Myller, lahjan saaja Juho Wallenius, etsivä nuorisotyöntekijä Jaana Kontinen sekä Virve Eronen

Rotaryvuosi 2015 - 2016

Klubin presidentti Mikko Arponen
Vaihto-oppilas Gemma Anindya Tedjokusumo Indonesiasta
Vaihto-oppilas "Manda" kertoo klubilaisille kotimaastaan
Klubikokouksessa vaihto-oppilas "Manda" Gemma Anandiya Tedjokusumo, kesävaihdossa olleet Anna Schulte Saksasta ja Katri Ikävalko Imatralta.
Kuvassa oikealta piirikuvernööri Aimo Turunen, vaihto-oppilas Gemma Anindya Tedjokusumo, apulaiskuvernööri Virve Eronen, piirikuvernöörin puoliso Ellen Turunen ja presidentti Mikko Arponen
Klubin järjestämä Rotary Day-tapahtuma Imatran palvelutaloissa 19.11.2016. Erkki Nieminen Imatran klubista, Imatran alakoulun musiikkiluokkalaisia ja palvelutalon asukkaita.

Rotaryvuoden 2016 - 2017 tapahtumia

Nuorten kesälairillä 2017_07 vaihdettiin viirejä
Intialaisia rotareita vierailulla klubissa syyskuussa 2017; Capt. Balaji ja vaimonsa Nandhini Coimbatoresta klubin presidentti Mikko Arposen seurassa

Toimintavuoden 2017 - 2018 tapahtumia

Juhlavieraita vasemmalla lähinnä kameraa klubin veteraani Ilpo Vettenranta, piirikuvernööri Osmo Siira, klubin presidentti Mikko Arponen ja muita juhlavieraita.
Piirikuvernööri Osmo Siira ja klubin presidentti Mikko Arponen
Piirikuvernööri Osmo Siira onnittelee juhlivaa klubia.
Juhlassa palkittiin ansioituneita rotareita. PHF-mitalien saajat vasemmalta Juhani Uitti, Oiva Strömberg ja Kristine Myller. Keskellä piirikuvernööri Osmo Siira, Imatran kummiklubin Lappeenrannan RK:n varapresidentti Kaapo Pulkkinen, klubin sihteeri Paavo Kaartinen ja presidentti Mikko Arponen
Parikkala-Simpelejärven RK:n tervehdyksen toi Jaakko Repo
Imatran Zonta-järjestön tervehdyksen toi Seija Strömberg
Veli Ilpo Vettenranta kertoo kokemuksiaan rotaryvuosilta
Veli Kaapo Pulkkinen muistelee aikaa, jolloin Imatran rotaryklubit kokoontuivat Valtionhotellissa
Imatran ja Imatra-Vuoksen klubien viirit ja Imatran klubin Charterkirja

Klubin 70-vuotisjuhlat Valtionhotellissa 22.9.2017

Rotarytoiminta alkoi Imatralla 8.7.1947, jolloin Imatran Rotaryklubi sai Charter-kirjan Rotary Internationalilta. Kummiklubina toimi Lappeenrannan Rotaryklubi. Myöhemmin Imatralle perustettiin Vuoksen Rotaryklubi, jonka kummiklubina toimi Imatran Rotaryklubi. Imatran klubit yhdistyivät heinäkuun alussa 2015 ja toiminta jatkuu nyt Imatra-Vuoksen Rotaryklubina. Rotarytoiminnan 70-vuotisjuhlaa klubin jäsenet seuralaisineen ja kutsuvieraineen juhlivat Imatran Valtionhotellissa 22.9.2017.

Rotary Day Imatran palvelutaloissa 2.12.2017

Musiikista vastasivat Imatran kuolujen musiikkiluokkalaiset.

Imatrankosken Martat olivat mukana tarjoilemassa kahvia ja joulutorttuja.

Projektiryhmä yhteiskuvassa
Palkintojen arvontaa; keskellä Kristine Myller, rotaryt; vasemmalla Marjo Saari, Zontat; selin kuvaajaan Mansikkalan koulun opinto-ohjaaja Katja Häkkinen
Arvontatilanne jatkuu, Kristine Myller, rotaryt; Katja Häkkinen, Mansikkalan koulun opinto-ohjaaja
Palkintoja vaan riittää..., vasemmalla Sirpa Koistinen, Zontat, keskellä Kristine Myller, rotaryt, oikealla Katja Häkkinen Mansikkalan koukun opinto-ohjaaja

Nuorten Vuoksi - projekti Mansikkaln Yläkoulun 9. luokkien oppilaille

Imatra-Vuoksen rotaryklubi ja Zonta-naiset järjestivät keskiviikkona 10.1.2018 yhteistyössä ensimmäistä kertaa Nuorten Vuoksi-projektin Imatran Mansikkalan yläkoulun 9. luokan oppilaille.

Projektin tavoitteena oli ohjata, motivoida ja kannustaa nuoret keskustelemaan sekä miettimään omia unelmia ja ammatillisia tavoitteita. Rotaryt ja Zonta-naiset ohjasivat oppilaita pienryhmissä miettimään myös omien unelmien, haaveiden ja tavoitteiden saavuttamisen esteitä sekä esteiden pienentämistä ja mahdollista poistamista.

Oppilaat täyttivät myös arviontilomakkeen, jossa he arvioivat omia ammatillisia tavoitteita, unelmia ja osaamisvaatimuksia. Samaisella lomakkeella oppilaat osallistuivat myös arvontaan, jossa oli mahdollisuus voittaa yli 60 erilaista toiminnallista palkintoa mm. kuntosali-, kylpylä- ja elokuvalippuja. Arvonnat suoritettiin tilaisuuksien jälkeen opintojen-ohjaaja Katja Hämäläisen kanssa, joka toimittaa palkinnot eteenpäin voittajille.

Mukavaa ja positiivista oli todeta, että suurimmalla osalla nuorista olivat ammatilliset unelmat ja tavoitteet tässä vaiheessa opintoja hyvinkin selvät. Tästä on hyvä jatkaa, kertoo Imatra-Vuoksen rotary-klubin projektin vetäjä Kristine Myller.